Benvinguts a: TATANCA RUTES A CAVALL ALBANYÀ
Benvinguts a:TATANCA RUTES A CAVALLALBANYÀ

CESSIÓ DE CAVALLS, EUGUES I POLTRES

EL CAVALL DE LA TEVA VIDA, ESTÀ A TATANCA!

(Cavalls equilibrats, feliços, i ben cuidats, educats des del seu naixement i preparats amb paciència i respecte segons els principis de la Doma Natural i la comunicació equina)

Si mai has somiat en tenir un cavall/euga/poltre, pero no pots afrontar la despesa de la seva compra, ara tens la oportunitat de gaudir d'un dels nostres meravellosos cavalls en cesió!
T'oferim gaudir d'ells a canvi d'afrontar la seva manutenció, pagant tant sols el pupilatge, a Tatanca.

En la cessio de cavalls, a Tatanca, les despeses veterinaries, cura dels cascs i desparasitacions corren a carrec del propietari que segueix sent Tatanca Rutes a Cavall.

Podras disfrutar del  cavall cedit, muntar-lo, fer pasejades i rutes, apuntar-te a les classes de Doma natural dels diumenges formar-te en els nostres cursos, classes o sortides, disfrutar de la seva companyía, acampar al prat al seu costat, respatllar-lo i passar el dia amb ell, SEMPRE QUE VULGUIS!! I sense cap cost afegit! 

 Si mai has tingut un cavall, no et preocupis, nosaltres t'ensenyem tot el que cal saber, per tal que la vostra relació sigui un binomi de confiança mutua, amistat i respecte. Els primers dies i sempre que ho necessitis, et donarem clases de comunicació equina i Doma Natural .Aprendras com motivar-lo, que els agrada, com es cuiden, com aprenen, interpretar el seu comportament i les seves accions, com ensenyar-lo i fer-te entendre. No oblidis que nosaltres som els principals interesats que la vostra relació sigui plenai i que els nostres cavalls trobin algú que els sapiga entendre, estimar i cuidar... Per això sempre estarem atents a les teves necessitats i preguntes.

Els cavalls que estan cedits, nomes els disfruta exclusivament el seu tutor.

Fem un contracte de cessió firmat per les dues parts, on hi consta la data de començament i finalització del contracte que pot ser per a un mes,  per varis mesos o un any!

Tindras la tranquilitat de saber que están ben cuidats i viuen com a reis i reines amb  la seva manada,  els seus companys en llibertat. Si algun dia no pots venir , no et preocupis, a Tatanca mai han viscut empresonats, viuen en llibertat gaudint la vida amb els seus companys de manada.

Disposem d'allotjament per a genets a la Masia la Costa, amb uns preus mes que especials on poder gaudir del teu cavall al costat de casa!

Cesion de caballos, alquiler de caballos, cesió de cavalls, ceder un caballo, compartir caballo, pupilaje

CAVALLS PER CEDIR:

WAKANDA

La Wakanda, va neixer el 17 de gener del 2008. La seva cap palomina la confon amb la seva mare Yakutake i la seva germana Imaphi, de fet son quasi identiques! La seva mare Yacutake es creuada de Quarter Horse i Bretó, el seu pare es Quarter Horse.

Ha tret la bellesa del Quarter Horse i la seva conformació musculosa i atletica, i la fortalesa, rusticitat i el caracter inperturbable del Bretó (també la tossuderia i les ganes de menjar tot el que estigui al seu abast!).

Es molt forta i rustica  Li agrada l'aigua i banyar-se al riu, que la respatllin i estiguin per ella. Super educada i respectuosa, preparadada del seu naixement. Necessita montar-se i sortir d'excursió, i trevallar sovint per no perdre la practica. Ara s'esta preparant en Mountain Trail, pero ens falta temps per a ella...

Aixi que esperem que amb la seva cessió, tu puguis aprofitar la oportunitat de tenir una euga Quarter excepcional, muntarla per aquestes muntanyes, banyar-te amb ella, disfrutar practicant M.T. i passar el dia amb ella,  oferint-li la companyia, atencions i el temps que necessita!

MORGAN GHOST

Nascut el 26 de maig del 2015. Fill de One Flashy Gal (Paint Horse) i Prince (Arab-Apaloosa-Quarter Horse) .

Ell es un poltre plè de màgia. Dolç i afectuós com el seus pares la  Flashy i Prince!

Es un mimat, sempre fa el que vol i passa per sota els vallats, buscant un grapat de pinso per dur-se a la boca! Sembla que te una aura especial de protecció, la seva mare va morir quan tenia 10 mesos i estem segurs que sempre la té al costat!

La seva capa Paint overo té a tothom enamorats. Els seus dibuixos son ben curiosos i magics. Te una planta impressionant  i quan galopa sembla que floti, es delicat en tots els seus moviments sembla que trepitgi amb respecte allà on passa.

El seu tutor, aprendrà tot el que cal saber per educar i preparar-lo en la seva monta, pot gaudir del seu creixement i preparació, aprofitar a fer passejades del ramal, o superar obstacles facils en el circuit de MT, amb la nostra ajuda. També li agrada sortir a pasturar, rebre dutxes, sentir-se unic i especial i deixar-se respatllar... Li encanta que li facin sesions de neteja exclusives per a ell.

 L'ajudaràs tu, siguent el seu tutor???

 

PRINCE

En Prince es un supervivent, va neixer amb un malformació: no tenia anus ni esfinter.  Contra tot pronòstic va ser operat dues vegades amb èxit. I aqui el teniu plè de salut i energia! Tant ple de salut que va ser pare de cinc poltres!

Esta castrat i ja surt amb les demés eugues d'excursió! Es un cavall molt afectuós, te una mirada que enamora, es fa entendre. Mira directament als ulls interrogant quan no enten alguna cosa, sembla que hi ha una persona dins del Prince!.... Es molt curiós i xafarder i es mor per mirar i tocar, tot allò que l'envolta quant surt de ruta. Aprèn super rapid i li encanta sortir d'excursió!

SIGUES EL SEU TUTOR!

TD. DAKOTA BARS

La Dakota nascuda el 09 de maig del 1993, de raça Paint Horse, es la mare de Teia i Xanah, es gran d'edat,  pero segueix amb la mateixa energía i potencia quan surt de ruta. Es una santa, sempre disposada a tirar endavant i galopar a la minima, es molt sensible a les ajudes i una delicia en el seu tracte... Muntada per nens, es mes que fiable, encara que li sobre l'energia per tots els seus pòrus, es plenament controlable i mai te donara un ensurt. Amorosa amb les seves filles, es una euga excepcional, que cuida al seu genet, i sempre el te present.

Es la nostra iaia mimada, després de perdre els seus companys Flashy i Coloss, se sent vulnerable al mig de tanta joventut, no es vol separar de la seva filla Xanah. Necessita sentir-se altre cop segura i valenta i part d'alguna cosa, algu de li pugi l'autoestima i la seguretat amb els demés... Sessions de mimos, respatllades, massatges, estiraments, passejades i veure coses noves.... Si vols cuidar a una senyora, ella es la teva euga, al final ella et cuidarà a tu!

LA DAKOTA BUSCA UN TUTOR!

VOLS SER-HO TU?

TEIA DAKOTA BARS

La Teia es de raça Paint Horse, nascuda el 04 d'abril del 2011.

Te un caracter excel.lent, molt pacient, tranquila i molt sensible a les ajudes. Una bellesa dificil d'oblidar, super educada i respectuosa.

No dona cap problema. es molt forta i comença a destacar per la seva empenta i ganes de galopar!

Necessita un genet que li infongui confiança per poguer treure el millor de si mateixa, vols ser-ho tu? Anima't i ajuda'ns amb la seva manutenció, ella sera feliç de tenir un genet en exclusiva per ella sola, i també de rebot ajudaras a la resta de la manada en la seva manutenció... 

 

XANAH DAKOTA BARS

TUTELADA PER: Xavier Alarcón

 En Xavi i  la Xanah ja surten de ruta i disfruten junts!!

www.hipicatatanca.info
Masia La Costa 
17733 Albanyà

Telefon: 722221288

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.hipicatatanca.info Aviso legal